Festivals de Calonge

From the blog

Presentació de la Programació de Primavera-Estiu dels Festivals 2019

I per fi ja tenim a punt la Temporada 2019 dels Festivals de Calonge – Espectacles tot l’any!

Aquest proper divendres, 29 de març a les 20:00h a l’Església de Sant Martí de Calonge (l’església principal del poble), el jove violinista local, i de gran nivell interpretatiu, en Miquel Muñiz, acompanyat de la pianista Monti Galdon, ens oferiran un concert fantàstic que servirà de tret de sortida de la Programació 2019 i que, aprofitant l’avinentesa, us presentarem la resta de propostes musicals i artístiques per a la Primavera-Estiu d’enguany.

L’accés hi és gratuït per als socis dels Festivals i de 5€ per als no-socis. Recordeu que sou plenament a temps de fer-vos socis encara i que gaudireu de molts avantatges, a més d’ajudar molt activament la nostra entitat! Els menors de 6 anys també hi tenen accés de franc.

Comptem amb tot el vostre suport i companyia per gaudir novament de la música i les arts escèniques al nostre poble!

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »