Festivals de Calonge

SOCIS

 

Perquè cal fer-se soci/sòcia?

– El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat.

– Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any. A partir d’enguany 2019, que serà quan ja es programarà tot l’any sencer, la quota cobrirà tot l’any. Malgrat que es programen més espectacles, la quota segueix sent de 45€ l’any.

Col·laboraràs molt directament a fer créixer la nostra entitat: si som més socis i sòcies, molt probablement podrem programar més espectacles i de més qualitat. Volem que en siguis responsable i hi siguis partícip!

– Cal recordar que els alumnes de l’Escola de música Adrià Sardó de Calonge que tinguin menys de 18 anys gaudiran d’un preu de només 20€/any per ser-ne socis! Aprofiteu-ho!

– Tingueu present també que, els menors de 6 anys tenen accés gratuït als espectacles.

 

 

FORMULARI D’ALTA:

     

     

    Fes-te soci dels FMC

      Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

    Llegir-ne més »