Festivals de Calonge

From the blog

MIRATJAZZ

Com anar-hi

Comprar entrades

Va de masos!

Els Festivals de Calonge – Espectacles tot l’any us convidem al nou format  “Va de masos!”

Va de masos! és contacte directe amb la natura, amb la pagesia tradicional del nostre poble, és una simbiosi perfecta entre Música, Cultura i Terra. Una oportunitat molt única per assaborir a fons diverses propostes artístiques, a l’hora que ens endinsem en alguns dels racons més desconeguts de la nostra vila.

MiratJazz és una banda de música dixieland i New Orleans nascuda als carrers de Barcelona a finals del 2003 i amb una trajectòria consolidada (Festivals de Jazz de Barcelona, de Sant Boi, Sant Pol de Mar, Anòlia, etc.) i amb la seva conversió farandulera amb els espectacles de carrer de la Cia.RogerCanals.

Sis músics, amb la instrumentació típica del dixieland i el New Orleans, tres veus que canten en anglès i català, amb els seus diferencial toc d’humor i simpatia, són la combinació guanyadora d’un concert que et transportarà als carrers de Nova Orleans de principis de segle XX, talment com si es tractés d’un miratge. https://www.youtube.com/embed/3AGN4C48oYA

Durada del concert: 75’

Jay Wallis, trompeta i veu

Òscar Font, trombó i veu

Francesc Puig, clarinet

Roger Canals, banjo i veu

Oriol Gonzàlez, contrabaix

Dani Lévy, washboard

Gaudiu d’aquesta experiència!

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »