Festivals de Calonge

From the blog

TOSSUDAMENT LLACH – SIMFÒNICA DE COBLA I CORDA DE CATALUNYA

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC) presentarà el 16 de juliol Tossudament Llach. En aquest treball discogràfic, el vuitè de la SCCC i guanyador del premi Enderrock 2017, la formació repassa les cançons més emblemàtiques de Lluís Llach i compta amb la participació dels cantants Beth, Elena Gadel i Roger Padullés.
Tossudament Llach és un recull antològic de la trajectòria de Lluís Llach, des dels seus inicis als escenaris fa 50 anys, amb una acurada recopilació d’una cinquantena de les seves peces més emblemàtiques, recollides en 18 temes.
Amb Tossudament Llach, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya fa el seu petit homenatge a una gran obra que, per la seva bellesa, calidesa, sensibilitat i transcendència, ha inspirat tantes persones. Vol ser sobretot una mostra de gratitud i reconeixement a la persona, al músic, al poeta, al mestre, al patriota que tantes vegades ens ha ensenyat el camí.

Video

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »