Festivals de Calonge

From the blog

JO JET I MARIA RIBOT “sant llorenç”nova entrada bloc

Com anar-hi
Comprar entrades

Va de masos!

Els Festivals de Calonge – Espectacles tot l’any us convidem al nou format “Va de masos!”

Va de masos! és contacte directe amb la natura, amb la pagesia tradicional del nostre poble, és una simbiosi perfecta entre Música, Cultura i Terra. Una oportunitat molt única per assaborir a fons diverses propostes artístiques, a l’hora que ens endinsem en alguns dels racons més desconeguts de la nostra vila.

Jo Jet i Maria Ribot és la proposta musical que posa paraules al sentir del dia a dia. És una proposta amb personalitat pròpia, estètica artística i missatge conscient per ser escoltada i sentida a guitarra, dues veus, i ara també amb l’actitud de la bateria. El tarannà de Jo Jet i Maria Ribot connecta amb altres propostes del país com Maria Arnal i Marcel Bagés o Clara Peya: propostes plenes de contingut transformador i sensibilitat artística fins al més petit detall.

En plena efervescència, Jo Jet i Maria Ribot presenta la gira del seu tercer treball, ‘sant llorenç’, en la que proposen una mirada sobre el llegat emocional que deixa el pas de les generacions sobre les persones, els llocs i la societat, simbolitzat en el record d’infantesa. Una proposta preestrenada dins la programació oficial del Mercat de Música Viva de Vic 2019.

Aquest plantejament de mirar endavant sense perdre l’essència es porta al directe afegint al duet (guitarra espanyola i veus) la força i l’actitud d’una bateria (Josep Cordobés Miravitlles). I és aquest instrument convidat el que, mitjançant la il·luminació dinàmica, dissenya i acompanya, en directe, l’espectacle de llums sobre l’escena en un nou format.

Durada del concert: 70’

Jordi Jet Serra Morales, guitarra i veu

Maria Ribot Farrés, veu

Josep Cordobés Miravitlles, bateria

Gaudiu d’aquesta experiència!

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »