Festivals de Calonge

From the blog

CALONGE HOMENATJA BEETHOVEN

En el 250è aniversari del seu naixement, els Festivals de Calonge – Espectacles tot l’any no hem dubtat ni un moment en voler homenatjar la figura de Ludwig Van Beethoven, alhora que encetarem la 53a edició del nostre festival de música i arts escèniques.
Músic virtuós, innovador, trencador, creador incansable de melodies i temes que es perpetuen fins els nostres dies. Combinant peces solístiques de piano, amb duo de violí o amb trio de violí i violoncel, mostrarem diferents facetes de l’autor, des dels seus inicis al classicisme, fins a un llenguatge plenament romàntic.
Els intèrprets, músics de ressò internacional, són Maria Canyigueral al piano, Lana Trotovsek al violí i Sebastien Hurtaud al violoncel.

 

Dissabte, 8 de febrer del 2020 a les 19:00h
Sala Major del Castell de Calonge
GRATUÏT per als socis dels festivals / 10€ per als no-socis
Entrades a la venda 1 hora abans de l’espectacle al recinte del Castell de Calonge
Us hi esperem!!!

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »