Festivals de Calonge

From the blog

MÀSTERCLASS – QUARTET MINVANT

* La màsterclass és gratuïta i amb inscripció prèvia, sempre i quan s’adquireixi l’entrada de 5€.

Quartet minvant oferirà una màsterclass&concert. El pròposit d’aquesta idea és preparar uns temes durant la classe per tocar-los en directe al concert amb un grup professional. Els participants portaran uns temes preparats que es treballaran a la màster. Els aspectes a treballar seran: els rols dels instrumentistes, les seccions i forma del tema i la improvisació amb escales pentatòniques. En el concert hi intervindran els participants de la màster que ho desitgin.
Quartet Minvant investiga les connexions entre la música clàssica i el jazz. Reinterpretant melodies clàssiques a mode d’standard, les estètiques d’una i altra època es fusionen per crear la seva sonoritat. Les influències del grup podrien ser Brad Mehldau, Jaques Loussier, European Trio… Les reharmonitzacions i els canvis de compàs donaran un aire diferent a músiques de Bach, Mozart, Bizet, Piazzola, Satie… El concepte de jazz per al grup seria tenir la llibertat de convertir qualsevol obra en un quadre en blanc on s’hi podran dibuixar noves melodies.

Video

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »