Festivals de Calonge

From the blog

DUES INTÈRPRETS, TRES INSTRUMENTS – MÉS ENLLÀ DE LA PARTITURA

Neus Plana Turu (flauta i percussió corporal) i Maria Camahort (guitarra i arranjaments) presenten una proposta musical eclèctica i captivant. La musicalitat d’aquest duo es caracteritza per la forta formació clàssica d’ambdues intèrprets i l’afany mutu per apropar-se a altres móns més enllà de la partitura.

El seu programa combina obres de compositors clàssics i contemporanis amb peces treballades i expressades des de l’oralitat, la corporalitat i la improvisació. Un trajecte musical influenciat per melodies/temes dels segles XVI-XVII (Folies, Chaconne), tradicions orals de diferents cultures (cançons sefardites, turques, catalanes) i música escrita (F. Gasull, E. Toldrà, W. Walton).

Des de la seva presentació com a duo a finals del 2017, han actuat per la xarxa de centres cívics de Barcelona (Casa Elizalde), el Conservatori de Tarragona, Joventuts musicals de Tarragona, Música als Parcs (Barcelona) i Festival de Música als Jardins (Museu Pau Casals, El Vendrell).

Al Novembre del 2018 van presentar el seu projecte a Londres, a la prestigiosa sala Milton Court i a Cervantes theatre, l’únic teatre de la capital britànica especialitzat en dramatúrgia espanyola i llatinoamericana. Els seus propers projectes inclouen concerts i tallers a Barcelona, així com diferents indrets de l’estat espanyol.

Video

Lloc: Sala Major del Castell de Calonge. Entrada gratuïta per als socis. No socis: 5€

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »