Festivals de Calonge

From the blog

Cromatismes

Detalls

Concert- espectacle

Tot allò que percebem amb la música provoca en nosaltres un seguit de reaccions emocionals que ens poden portar de la nostàlgia a l’alegria en qüestió de segons, passant per un munt de sentiments possibles.

Tot allò que percebem a través del color ens aporta missatges i sensacions molt diversos que tenen una gran influència en les nostres emocions ja que evoquen diferents significats, la puresa del blanc, la vida del groc, l’esperança del verd, la passió del vermell… i quan la llum t’envolta i tot plegat ho vesteixes amb una cançó que t’hi porta, et trobes immers en Cromatismes.

Neus Mar i Imma Presas, acompanyades d’Emilio Sánchez, Pep Rius i Enric Canada, dos colors de veu molt diferents que s’uneixen per cercar, a cada nota, l’arrel de cada sentiment.

FORMACIÓ:

Imma Presas. veu

Neus Mar. veu​​

Emilio Sánchez, guitarra i veus

Pep Rius, guitarra/ contrabaix

Enric Canada, percussions

Jordi Borrell, tècnic de so i llums

———————————

Silvia Pedret, veu en off

Pere Costa, text

Idea i direcció: Neus Mar

 

Video

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »