Festivals de Calonge

From the blog

Biflats

Detalls

La 1a Catalan fanfare amb so de Cobla presenta el seu 1er disc

Biflats proposen farra i fanfarra, asseguren diversió. Bb’s és la conjuntura de ritmes trepidants amb la potència de la cobla sonant genuïns i nous. Bb’s ha estat ideat exclusivament per a cobla, són una cobla que trenca motlles: una cobla gamberra.

Cançons pròpies com Ferro roent, El bou de Portbou, Som de la Selva, Pèl a les aixelles, o Coucou descriuen el seu particular imaginari humorístico-rural, però Bb’s també revesteix clàssics de la cultura popular catalana com Muntanyes del Canigó i els hi dóna la volta en clau ballable, les omple d’exotisme mediterrani en alguns casos, i, en d’altres, les acosta al so dels Balcans, a l’estètica de les fanfàrries o les Brass Band de l’Europa de l’Est, sempre en clau catalana, amb els instruments de cobla exhibint tota la seva potència sonora.
Biflats la formen músics de primeríssima fila, músics de llarga trajectòria artística, que han gravat o format part de grups de rock català com Els Pets, Sau o PulpoPop, d’orquestres i cobles com La Principal de la Bisbal, Orquestra Internacional Costa Brava, Cobla La Flama de Farners, Orquestra Gira-Sol, La Principal del Llobregat, o la Junge Deutsche Philharmonie d’Alemanya, de grups d’arrel tradicional com Tururut bonaigua, o músics que han girat amb la OJO del Taller de Músics de Barcelona, Muchachito Bombo Infierno, o en companyies com ara Dagoll Dagom o Els Comediants. Bb’s vol ensenyar al món les particularitats del so de la cobla amb el seu espectacle sense precedents que encomana a tothom a ballar.

Bb’s és World Music Made in Catalonia.

Video

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »