Festivals de Calonge

From the blog

Musicletada 2017

 
Desvetllat el cartell de la Musicletada 2017!
MUSICLETADA: Es diu de la combinació entre la pràctica de pedalar durant un matí-migdia per un entorn de vinyes, Castell i nucli Medieval, passant per el Pla i arrivant a les platges d’un poble de la Costa Brava. Poder disfrutar amb la música de MAÏA VIDAL, JOAN COLOMO I ZA! i gaudir amb una copeta de Clos d’Agon, un gotet de sidra Mooma i una canyeta de Cervesa La Brava.
Un cop arribats a la fi del trajecte, al Collet de Sant Antoni de Calonge, podreu gaudir d’una arrossada a càrrec de la Paella Viatgera, relaxar-vos una estona gaudint d’unes vistes i un entorn espectacular, fer una mini-bacaina per agafar forces i acabar ballant a ritme de DJ RUBENHITS oferint-nos una sessió de música de “bon rotllisme” durant la tarda fins que caigui el sol.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions anticipades es realitzen mitjançant el formulari
https://goo.gl/forms/XmSbzwbNU5667Rks1, indicant: nom i cognoms, data de naixement, núm. DNI, correu electrònic i núm. de telèfon.
(Si teniu dubtes o consultes podeu consultar al email: <[email protected]>)
Les acreditacions es podran recollir el 21 de maig de 10h a 10h45 al Collet de Sant Antoni de Calonge. S’ha de presentar el comprovant de pagament del banc per obtenir-la.

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »