Festivals de Calonge

From the blog

Nit Postres de Músic

Els postres delicadesa de la xef Roseta Jorba i la música del grup WOM faran vibrar les oïdes i els paladars del públic de la Nit Postres de Músic d’aquest any. De nou una nit experimental a l’abast de tots els públics.

WOM

3 dones, 3 ànimes, 3 veus, 3 instruments. WOM, 3 són les lletres que identifiquen un nou projecte fresc, alegre i sensual.
Clara Luna (piano i veu), Laia Fortià (bateria i veu) i Gemma Abrié (contrabaix i veu), són 3 representants de la nova i abundant generació de músics del panorama català, però a més elles són dones amb empenta, talent i una llarga i sòlida trajectòria. L’amistat i els diversos projectes en els quals han coincidit les ha apropat i, sense dubtar-ho massa, elles han unit esforços per aventurar-se en un nou repte musical: poder cantar i tocar un instrument alhora. Així, a més de cantar, la Clara es posa ara darrera el piano, l’instrument que la va formar en l’àmbit clàssic, i la Gemma darrera el contrabaix, l’instrument que ja fa temps la va enamorar; i la Laia, a més de tocar la bateria, s’atreveix amb algunes veus que se sumen a les de la Clara i la Gemma. De la unió d’aquestes inquietuds en resulta una proposta compacta, atrevida, sensible i atractiva a tots els sentits, on conflueixen diferents estils com el jazz, la bossanova, el soul o el pop a través d’arranjaments propis.

ROSETA JORBA

Xef i creadora dels elaborats i molt ben decorats postres del restaurant Pa i Raïm de Palafrugell, situat a la casa pairal del 1898 de l’empordanès Josep Pla i regentat per descendents del mateix. Roseta Jorba és filla de Rosa Duran, neta de Pla i que dirigeix amb fermesa i seguretat la sala del restaurant. La Roseta comparteix fogons amb el cuiner Pep Ferriol Casas, amb qui presideix els fogons dels restaurant utilitzant totes les tècniques modernes que considera que són d’ajuda essencial a la cuina actual.
Pa i Raïm és un restaurant de caire familiar on la carta es basa en els productes de la zona, combinant sabors de la cuina tradicional empordanesa posada al dia. Els plats van canviant segons les estacions de l’any, tenint molt en compte la qualitat del producte de temporada.

Deixa un comentari

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »