Festivals de Calonge

From the blog

Nit Jazz

ROSSY & KANAN QUARTET

La formació Rossy & Kanan Quartet està integrada per Jordi Rossy al vibràfon i marimba, Mike Kanan al piano, Putter Smith al contrabaix i Jimmy Wormworthy als tambors.
El bateria, pianista i vibrafonista Jordi Rossy i el pianista Mike Kanan, dos músics de Jazz coneguts per la seva col·laboració amb músics com Brad Mehldau, Jane Monheit o Wayne Shorter, presenten un tribut al gran George Gershwin amb un quartet de rang internacional. Els acompanyen els veterans Jimmy Wormworth (Lou Donaldson, Charlie Rouse) i Putter Smith (Thelonious Monk, Duke Ellington, Art Blakey). Interpretaran clàssics com “Summertime” “Who Cares” o “He Loves She Loves”. La proposta ofereix una revisió molt particular a l’obra de George Gershwin, d’una manera fresca i novadora. Un impressionant quartet de grans figures del jazz que interpretaran l’obra d’un dels grans compositors dels últims cent anys.
Se’ns dubte un concert únic i imprescindible.

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »