Festivals de Calonge

From the blog

Nit Pop

L.A.

Als mallorquins se’ls defineix amb un estil entre el pop-rock alternatiu i l’indie-rock amb sabors molt d’E.E.U.U. Dualize (2013) va ser un gran salt qualitatiu i From the City to the Ocean Side (2015) no ha fet més que alimentar aquesta bèstia de directes que et poden posar la pell de gallina amb Stop the Clocks com fer-te accelerar les pulsacions amb Outsider.
L.A. són: Luis Alberto Segura a la guitarra i veu, Ángel Cubero al baix, Pep Mulet a la guitarra iDimas Frías a la batería.

Núria Graham

Una veu i uns ambients acústics captivadors. Bird Eyes (El Segell, 2015) l’ha allunyat merescudament de l’etiqueta de promesa de la que fuig. Té orígens irlandesos i fa pop-rock o pop elaborat, com ella mateixa ho ha definit.  L’acompanyen Aleix Bou a la batería i a en Jordi Casadesús el podem veure al baix, als teclats o a tota la resta d’acompanyaments. És difícil treure la mirada d’aquesta posada en escena de talent en majúscules.

Xarim Aresté

Segurament, el coneixereu per haver format part de Sopa de Cabra, Maika Makovski, Sanjosex oVery Pomelo. La Rosada (2015), el seu segon disc en solitari pot ser un bon resum de la seva trajectòria i dels seus universos: és tot allò nou, ple d’històries ja viscudes. Les seves lletres són un regal i el seu estil és difícilment etiquetable: folk, pop-rock, pinzellades de soul… És sense dubte un dels àlbums més reconeguts del territori català d’aquest 2015.

Deixa un comentari

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »