Festivals de Calonge

From the blog

Postres de musics

Nit "Postres de musics"

La nit llaminera i sorprenent
Quim Casellas, xef de l’Hotel Casamar de Llafranc, pertany a la generació de joves que encara no han complet els 40 anys però que senten una irrenunciable passió per la cuina i tenen un entusiasme que dóna el toc màgic a la seva feina. L’any 2011, la guia Michelin el va guardonar amb una estrella. El repte de combinar i mantenir la nostra personalitat, la cultura de proximitat i de col·laboració han fet possible que sigui un dels ingredients clau d’aquesta nit de Postres de Músic.
QUIM CASELLAS
Una banda peculiar i original creada especialment per l’ocasió reunint diversos músics que han actuat en edicions anteriors del festival i coordinats pel músic resident Xavi Lloses. Cinc músics, cinc universos propis amb discursos molt personals i característics cadascun d’ells que s’uneixen per oferir-nos un repertori de temes coneguts per tothom i plens de sorpreses.
INTERLUDI BAND

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »