Festivals de Calonge

From the blog

Pau Vallve. Maika Makovski. Mazoni.

Pau Vallve. Maika Makovski. Mazoni.

La nit intensa i explosiva
Pau Vallve. Ens presentarà el seu darrer treball titulat “Pels dies bons”. Un Disc que parla sobre les relacions entre dues persones, siguin d’amor, d’amistat, de feina o de família. L’atracció, el vincle, la confiança, l’aventura, la il·lusió, l’ajuda, el desengany, l’enyorança… Un disc que ha estat escrit amb temps i en calma, enregistrat amb espai i sense presses.
Per a la gira ha muntat una banda expressament per al disc. Un format explosiu però alhora envolvent i delicat.
PAU VALLBE
Maika Makovski. Maika Makovski és una cantautora mallorquina amb arrels macedònies i andaluses, toca la guitarra i el piano, es mou còmodament en els registres íntims però quan endolla la guitarra elèctrica es converteix en un huracà sobre l’escenari.
Voler-la classificar o comparar-la amb algú seria faltar el respecte a la seva condició d’artista inquieta i sorprenent.
MAIKA
Mazoni. Mazoni és el nom artístic del músic empordanès Jaume Pla. Mazoni acaba d’iniciar la gira “Totes les històries que hem viscut” amb motiu del 10è aniversari de la gravació del primer disc en català de la banda, “Esgarrapada”, que va marcar un abans i un després gràcies a cançons tant emblemàtiques com “No tinc temps” o “Perduts en la boira”.
La nova gira estendrà un fil des d’aquell disc fins al més recent “Sacrifiqueu la princesa”, en una mirada enrere enquè la banda ens sorprendrà amb la seva forta energia que sempre ha caracteritzat als seus directes.
MAZONI

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »