Festivals de Calonge

From the blog

Anna Roig i l'ombre de ton chien

Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien. Joana Serrat.

La nit delicada i picant
Joana Serrat. Les influències de la Joana Serrat són tan exquisides com la música que fa. Aquesta cantautora de Vic, malgrat la seva joventut, ja té dos discos al mercat, un d’ells doble. Amb la mirada fixada en el folk d’arrels americanes amb tocs de pop i gotes de jazz, les seves cançons evocadores contenen un riquesa instrumental increïble que “Dear great Canyon”, el seu darrer disc publicat per El Segell del P r i m a v e r a , r e fl e x a d e f o r m a c o n t u n d e n t . La Joana necessita abocar tota la poesia que du a dins i sembla que, acompanyada de la seva guitarra, ha trobat la manera idònia per a fer-ho.
JOANA SERRAT
Anna Roig i l’Ombre deTon Chien. “Un pas i 10 i un pas” serà el títol de la gira d’estiu amb la que la formació celebrarà el seu desè aniversari. Un espectacle que inclourà cançons de tota la seva trajectòria: de la primera època, quan interpretaven autors francesos clàssics com Brel, Brassens o Gainsbourg; composicions pròpies del reconegut segon disc “Bigoti vermell” amb el qual van obtenir diversos premis i un gran reconeixement per part del públic; i temes del seu darrer disc “Un pas i neu i un pas” que ha significat l’exploració de nous terrenys tant a nivell poètic, musical com escènic.
ANNA ROIG

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »