Festivals de Calonge

From the blog

Raimon

Raimon

La nit tendre i divina
Nascut a Xàtiva, Raimon és una de les figures més importants de la cançó i un els cantants amb major reconeixement dins i fora del país. La seva música i les seves cançons de lluita enpro dels valors democràtics s’enfrontaren a la dictadura franquista i continuen generant un gran impacte social com a referent reivindicatiu per la defensa de la nostra llengua. La seva biografia extensíssima està plena de concerts i actuacions que l’han portat arreu del món i sempre en català. Ha musicat poetes medievals i contemporanis com Ausiàs March o Salvador Espriu entre molts d’altres i ha escrit les més belles cançons d’amor. Escoltar Raimon és escoltar la terra que canta. Una nit per fer història.
RAIMON

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »