Festivals de Calonge

From the blog

Jazz{a}cava. Gemma Humet, Xavi Lloses i Hat

També la podríem definir com la nit dels sentits, Interludi proposa de nou una sorprenent nit on el Jazz en les seves diferents modalitats es maridaran amb una varietat de caves, un luxe per degustar en un entorn magnífic decorat especialment per l’ocasió, una nit plena de detalls i sorpreses, una barreja de sensacions i emocions que no deixaran a ningú indiferent.
Gemma Humet. La seva veu dolça i càlida ja ha estat reconeguda per algunes personalitats de la música de casa nostra. L´acompanyarà l´elegant guitarra de Pau Figueres. Ambdós músics joves però amb un ric bagatge artístic. Oferiran un repertori seleccionat entre la cançó d´autor i la cançó popular. Sabors de bossa nova i jazz ens els arranjaments que acompanyen musicalment la veu de la gemma que ens abraçarà amb la seva intensa carícia sonora. Música del Brasil amb temes de Vinícius de Moraes i Jobim. Temes del món de la cançó de Joan Manel serrat o del seu oncle Joan Baptiste Humet.Serà un plaer i un gaudi descobrir en directe i de ben a prop la veu de carícia de Gemma Humet. Estem convençuts que amb el temps es reconeixerà la seva vàlua i tindrà un llarg camí per continuar enamorant al públic en la seva maduresa artística.
Hat. Escoltar i viure un concert de HAT és una autèntica experiència sensorial; una barreja de Jazz modern, amb elements de rock, d´avantguarda i, fins i tot, de pop on tots els membres participen col•lectivament, lluny d´individualismes i virtuosismes. Es tracta d´una proposta elèctrica, amb un so de grup molt potent i cohesionat, amb sons propers al funk i al rock però sense deixar de banda la improvisació i composició a temps real.
Xavi Lloses. Amb formació clàssica de trio, l´inclassificable Xavi Lloses s’assentarà al teclat per interpretar en clau de jazz d´autor una compilació de composicions dels darrers discs i en primícia estrenarà temes del seu darrer treball “el desplom de l´erudit”. Un disc electrònic que a Calonge de manera excepcional tocarà de forma acústica i amb alguna sorpresa inesperada.

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »