Festivals de Calonge

From the blog

Pascal Comelade i Pau Riba

Pascal Comelade i Pau riba. Dos dels artistes més inclassificables i polifacètics de la música en català, ens presenten Mosques de colors, el seu primer disc en comú. El suggeridor títol és també el d´una de les cançons que l´integren. Inclou deu temes inèdits (lletres i melodies : Pau / músiques : Pascal) , i una sola versió : la de taxista, que va donar títol a l´EP amb el qual Pau Riba va debutar al món discogràfic.
Aquest projecte no té res a veure amb el que els dos músics han fet individualment fins ara o en col•laboració amb d´altres. Les cançons del disc conformen el repertori del concert, partint d´un concepte molt net i concret pel que fa a instrumentació : la veu i les guitarres del Pau i el piano acústic d´en Pascal, i la col•laboració de dos músics d´acompanyament (Joan Soleu i Oriol Luna 2 multi instrumentistes).

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »