Festivals de Calonge

From the blog

Roger Mas i Judith Neddermann

Roger Mas. Torna pel camí de les serps ( o el que havia de ser el segon disc del cantautor tal i com havia de ser l´any 1998) . Començà la seva carrera com a cantautor l´any 1996 i des d´aleshores ençà, sis discos, diversos premis rebuts per cada nou treball i l´ampli reconeixement de la crítica el converteixen en una figura de la cançó. La seva música està inspirada entres pilars: la músiques modernes, la d´arrel i els sons ancestrals del món. En les seves lletres mescla la llengua del carrer, la literària i els parlars que es van perdent.
Segons Mingus B. Formentor (de la Vanguardia) és “la veu més bonica que ha donat mai la cançó catalana” i ens els darrers temps ha actuat en països com França, Cuba, Itàlia, Uruguai i Sèrvia.
Judit Neddermann. Després de col•laborar amb nombrosos projectes musicals del panorama musical català del moment, Judit Neddermann ens presenta Tot el que he vist, el seu primer treball en solitari. El disc és un viatge pels diferents universos musicals que la Judit ha conegut fins ara. Amb una trajectòria marcada per la fusió de jazz i música negra , Judit Neddermann ara es presenta amb una sonoritat que es decanta cap al pop.

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »