Festivals de Calonge

From the blog

La Principal de la Bisbal

La cobla La Principal de la Bisbal es va fundar l’any 1888. Estava formada per músics provinents de diferents formacions bisbalenques. En poc més d’un any, La Principal de la Bisbal va esdevenir una cobla de referència i, a principi del segle XX, va ser considerada una de les millors del país. Poc temps després, va guanyar el concurs de cobla oficial de la Generalitat de Catalunya.
La Principal de la Bisbal és la cobla més antiga de les que existeixen actualment: “la més veterana i la més emblemàtica del nostre país”.

Deixa un comentari

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »