Festivals de Calonge

From the blog

Sílvia Pérez Cruz obrirà el festival de música {Interludi}

Jaume Figueras – Cap de premsa Aj. Calonge

Marc Parrot, Andrea Motis i Peter Bernstein són algunes de les 6 propostes que actuaran a Calonge aquest estiu.

La cantant i compositora de Palafrugell, Sílvia Pérez Cruz, serà l’encarregada de donar les primeres notes al festival de música Interludi el dia 21 de juliol, amb la presentació del seu primer disc “11 de novembre”. El cartell d’enguany d’Interludi presenta una oferta variada amb propostes de renom amb l’objectiu de fer-se un lloc en el panorama musical de l’estiu a la Costa Brava. Entre els concerts programats per aquest estiu hi ha l’actuació de Marc Parrot amb l’espectacle “Ombres de Plata”, una nit pop amb les actuacions de Maria Coma i de Joan Colomo, una nit de jazz amb Peter Bernstein, Jordi Rossy i Joe Martin, i l’actuació d’Andrea Motis & Joan Chamorro Quintet. El festival de música Interludi tancarà l’edició 2012 amb la Nit Gin Jazz amb Xavi Lloses Trio.
El cartell d’Interludi per aquest estiu s’ha presentat aquest vespre a Calonge i ha comptat amb la participació del músic Marc Parrot i amb l’actuació de l’Orchestra Fireluche, que ha ofert un tast de la seva música peculiar i surrealista. Parrot presentarà a Interludi el seu espectacle “Ombres de plata”, un treball basat en les pel·lícules de cinema mut de Segundo de Chomon. El director d’Interludi, Albert Fort ha explicat que aquest any s’ha treballat “per presentar un cartell de qualitat, amb propostes innovadores i diferents”, i ha remarcat la importància d’haver aconseguit que sigui Sílvia Pérez Cruz qui obri el cicle de concerts.
Totes els espectacles programats per Interludi tindran lloc al pati d’armes del castell de Calonge.
Els festivals de música de Calonge van néixer el 1968 quan un grup de persones van posar en funcionament aquests cicles de concerts per finançar unes obres per a l’església parroquial. El 20 de juliol del 1968, sota la direcció d’Oriol Martorell, la Coral Sant Jordi va inaugurar el primer festival de música de Calonge. Durant la primera etapa dels festivals els concerts tenien lloc a l’església de Sant Martí, fins que la primera fase de restauració del castell va rehabilitar el pati d’armes i els festivals es van traslladar a aquest nou espai, amb una acústica immillorable. Els festivals de música de Calonge van encarar l’any passat una important renovació sota el nom comercial d’Interludi, amb l’objectiu de fer-se un forat dins del panorama musical d’estiu de la Costa Brava.

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »