Festivals de Calonge

From the blog

Nit Jazz{a}cava

També la podríem definir com la nit dels sentits, Interludi proposa una sorprenent nit on el Jazz en les seves diferents modalitats es maridaran amb el prestigiós Cava Recaredo i els vins blancs del Celler Credo, un luxe per degustar en un entorn magnífic decorat especialment per l’ocasió, una nit plena de detalls i sorpreses, una barreja de sensacions i emocions que no deixaran a ningú indiferent.
Amb un so contundent, fresc i enèrgic , es presenta Cirera & Tres Tambors amb els seu primer treball “Els Encants” editat per la discogràfica catalana, FSNT. Un recull de composicions eclèctiques i dispars serveixen d’excusa per viatjar,perdre’s i explorar els carrers, camins i mars d’un món ple d’emocions i vivències. La llibertat com a eix principal, fa quecada concert sigui una experiència única, divertida i emocionant, i la complicitat absoluta entre el quartet garanteix un dels millors viatges sonors. Jazz, pop, free, clàssica, popular, tàntrica…poden ser algunes de les fonts d’on neix la música d’Albert Cirera que tan bé entenen i hi juguen els Tres Tambors.
Movin’ Wes, neix com a homenatge a l’il•lustre guitarrista Wes Montgomery. Prenent com a punt de partida el seu repertori, el grup explora les possibilitats d’aquesta formació a trio sense contrabaix. Això els porta a “moure” la sonoritat “Wes” cap a altres camps i estils. El resultat és un repertori fresc que va des de l’ortodòxia jazzística fins al funk i el groove.
La cantant i compositora barcelonina Sara Pi té totes les cartes per convertir-se en una de les veus destacades de l’escena del pop i del r’n’b nacional. Formada i criada al si d’una família de pes musical –el pare, Tino Pi, és vocalista i treser de Son de la Rambla–, la seva presència a l’escena musical local ha estat constant des d’edat primerenca.
L’any passat va materialitzar la seva col•laboració amb el productor brasiler Erico Moreira en forma de disc. Burning, en què va sorprendre amb una grapat de composicions pròpies en les quals s’entrellaçaven les tonades souleres i de r’n’b amb peces d’ortodòxia brasilera. Aquestes rítmiques permeten entreveure una vocalista que es defensa amb solvència en castellà, anglès i brasiler, i, sobretot, amb una sensibilitat no impostada. L’acompanyaran l’esmentat Moreira així com Abel Boquera, Charly Hinojosa i Marcelo Montenegro.

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »