Festivals de Calonge

From the blog

Chano Domínguez i Orquestra Camera Musicae

Chano Domínguez i l’Orquestra Camera Musicae estrenen de manera absoluta al Teatre Fortuny de Reus la seva proposta conjunta centrada en el jazz/flamenc actuals. Es tracta, d’una banda, de la revisió d’una part del material interpretat per Chano des dels inicis de la seva carrera (a partir de les magnífiques orquestracions de Vince Mendoza) així com l’estrena d’una obra escrita i orquestrada pel mateix Chano que dóna així un nou gir a la seva ja exitosa trajectòria.
Chano Domínguez estarà acompanyat per Gorka Benítez al saxo, Horacio Fumero al contrabaix i David Xirgu a la bateria, a més de l’Orquestra Camera Musicae, sota la batuta del seu titular, Tomàs Grau. Aquesta producció arriba en un moment especialment dolç per al pianista gadità, el qual encara recull nombrosos reconeixements pel seu darrer àlbum, ‘Flamenco Sketches’. Una oportunitat que s’endevina també única per a l’OCM que clou amb aquesta producció una temporada plena de grans moments.

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »