Festivals de Calonge

From the blog

Marina Rossell canta Moustaki

El cantautor Georges Moustaki va compondre cançons per a dames de la música com Édith Piaf, Françoise Hardy, Barbara, Brigitte Fontaine i France Gall, però ara és Marina Rossell qui agafa prestades les cançons de l’etern metec, un jueu nascut a Alexandria que va conquerir França i tot el Mediterrani amb la seva música. “Canto Moustaki perquè l’estimo i em sento estimada per ell”, diu Rossell, unida amb el cantautor per una relació artística i personal de més de 30 anys.
La cantant ha versionat 13 temes de Moustaki (adaptats per Lluís Llach, Josep Tero, Víctor Bocanegra i Pelai Ribas) amb l’ajuda a la producció del multiinstrumenstista Eduard Iniesta, i amb les col·laboracions de Paco Ibáñez –amic personal del francès– i Roger Mas.

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »