Festivals de Calonge

From the blog

Nit Gin Jazz amb Xavi Lloses trio

Combinar un plaer com el jazz i la creació dels gintònics, és una bonica experiència que volem repetir. Aquest any Jordi Millan el responsable de destil·lats del Petit Celler, Bartender, i creador de Gintònic.cat, ens guiarà en el tast dels gintònics.
Per acompanyar la vetllada més distesa i fresca del festival comptarem amb el jazz ironic de Xavi Lloses Trio amb un repertori imprevisiblesible reversionant els temes més inesperats.

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »