Festivals de Calonge

From the blog

Nit Pop amb Maria Coma i Joan Colomo

Maria Coma ens presenta el seu nou disc “Magnòlia”. Aquesta pianista, compositora i cantant, ens apropa a la seva música pop, intimista i dolça, que irradia bellesa i innocència, amb un piano i una veu que hipnotitza a tot aquell qui ho escolta.
Joan Colomo ens ofereix una adrenalítica successió de cançons instantànies i directes. Un trobador modern que genera melodies explosives. Una mostra indiscutible de talent que fa difícil l´ús que qualsevol etiqueta. La seva trilogía contribueix efusivamenta la renovació del panorama musical actual.

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »