Festivals de Calonge

From the blog

Marc Parrot amb l'espectacle "Ombres de Plata"

Darrere “Ombres de plata” s’hi amaga el polifacètic músic Marc Parrot que ens presenta un espectacle musical fascinant, basat en les pel·lícules de cinema mut de Segundo de Chomón. Unes peces construides a partir de fragments de les pel·lícules de Chomón amb les cançons de Marc Parrot.
Imatges en moviment amb una força poètica inesgotable on es produeix un diàleg a tres bandes entre les pel·lícules, la musica i l’experiència de l’espectador.

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »