Festivals de Calonge

Política de privacitat

1. Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable Associació del Patronat dels Festivals de Calonge.
Finalitat Prestació de serveis. Associació cultural
Legitimació Execució d’un contracte
Destinataris No se cedeix dades a tercers, excepte obligacions legals
Drets Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a https://festivalsdecalonge.cat/politica-de-privacitat

2. Informació addicional sobre protecció de dades

2.1. Compliment legislació

L’associació adopta per al tractament de les dades totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat que siguin d’obligació, de conformitat amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

Utilitzant el nostre servei, pot ser que et sol•licitem que ens facilitis certa informació personal que pot ser utilitzada per contactar-te o identificar-te ( “Dades Personals”) La informació d’identificació personal pot incloure de manera no excloent el següent:

– Correu electrònic
– Nom i Cognoms
– Número de telèfon
– Direcció, País, Província, Codi Postal, Ciutat
– Galetes i Dades d’us

2.2. Responsable

Qui es el responsable del tractament de les teves dades?

Responsable del tractament de les teves dades: Ivan Joanals i Ametller
CIF: 40530208E
Direcció: Plaça Major, 2. 17251 Calonge
Telèfon: 622882659
Correu electrònic: [email protected]

2.3. Finalitat

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A l’associació tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin, facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.

Per tal de poder oferir-li productes i serveis d’acord amb els seus interessos així com millorar la seva experiència d’usuari, elaborarem un “perfil comercial”, d’acord amb la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades en base a aquest perfil.

En resum, utilitzem les dades recollides per a diversos objectius:

– Per proveir i mantenir el servei
– Per a notificar canvis en el servei
– Per a realitzar suport i atenció al client.
– Per realitzar anàlisis o aconseguir informació valuosa per millorar el servei.
– Per fer un seguiment de l’ús del servei.
– Per detectar, prevenir i abordar problemes tècnics.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil i no se sol•liciti la seva supressió per l’interessat i en tot durant un termini de 5 anys a partir de l’última confirmació d’interès.

2.4. Legitimació

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució del contracte de serveis que s’estableix entre empresa i client / usuari.
L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol•licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de serveis.

2.5. Destinataris

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Les dades poden comunicar-se a altres empreses del grup empresarial per a fins administratius interns, inclòs el tractament de dades personals de clients o empleats.

L’associació disposa de normes Corporatives Vinculants, aprovades pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

2.6 Drets

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a l’associació estem tractant dades personals que els concerneix, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol•licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol•licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. L’associació deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

L’associació informa a l’usuari que podrà exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació dirigint-se a la següent adreça: [email protected]

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »