Festivals de Calonge

SOCIS

Per què cal fer-se soci/sòcia?

– El fet de soci/sòcia implica un estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat.

– Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any. En el cas de l’any 2018, la quota de soci cobreix des del primer concert fins a finals d’any. A partir de l’any 2019, que serà quan ja es programarà tot l’any sencer, la quota cobrirà tot l’any. Malgrat que es programen més espectacles, la quota segueix sent de 45€ l’any.

Col·laboraràs molt directament a fer créixer la nostra entitat: si som més socis i sòcies, molt probablement podrem programar més espectacles i de més qualitat. Volem que en siguis responsable i hi siguis partícip!

 

FORMULARI D’ALTA:

Fes-te soci dels FMC

Per què cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any. En[…]

Llegir més »