Festivals de Calonge

From the blog

RETRAT EN GROC – JORDI MOLINA

El tenora i compositor català presenta el seu projecte més personal després de més de tres dècades d’exitosa trajectòria profesional. Pioner, inquiet, talentós i inconformista. Són alguns dels adjectius que han acompanyat el músic Jordi Molina al llarg de més de trenta anys de reconeguda carrera. Amb el projecte Matèria del temps (Discmedi 2016), va donar un pas endavant que considerava tan necessari a nivell artístic com a nivell vital: articular una producció en què el so instrumental d’una tenora liderés un grup que interpretés música de nova creació amb una clara voluntat de penetració social, en la línia del que ja està passant en realitats culturals singulars com la gallega o la basca.
Amb ànim d’aprofundir en aquest treball de fons i donar-li continuïtat, així com expressant la voluntat de consolidar el ‘so de banda’ tot ampliant tant el repertori com la difusió del so de la tenora com a instrument solístic, arriba aquesta segona producció a septet amb el títol genèric de Retrat en groc. Com l’anterior, ens referim a una proposta amb temes d’autoria pròpia i articulats en base a materials tradicionals que fluctua entre la música tradicional, la world music, la cançó i la improvisació. Jordi Molina repeteix banda per tal de consolidar el treball fet amb músics d’alt nivell provinents de tradicions musicals molt diverses.

Video

Fes-te soci dels FMC

  Perquè cal fer-se soci/sòcia? – El fet de soci/sòcia implica un gran estalvi en l’accés als concerts, més que no pas pagant l’entrada de cada concert per separat. – Tindràs accés gratuït a tots els espectacles dels Festivals que, recorda-ho, no només seran a l’estiu, sinó durant tot l’any.[…]

Llegir-ne més »